Most kaptuk a hírt, hogy Tommy Wiseau új filmet forgat. 

A közkedvelt Író/Rendező/Színész/Zenész megírta élete főművét, amely talán az elsöprő sikereket aratott "The Room" című alkotást is a földbe döngölheti bevételi szempontból. Tudósítónk Jójójójó Szilárd, kiderítette, hogy egész pontosan miről szól majd az alkotás. A film címe: "O, hai I Never Hit You". A történet szerint, egy Filthy Mike nevű stripper kalandjait követjük nyomon. "Mike egész életében bűvész akart lenni, de végül stripper lett, ez nála gyerekkori trauma. 

Tommy_Wiseau.jpg                                                                            (Oh Hai)

Miután találkozott édesapjával, aki hidegburkoló volt, gyökeresen megváltozott az élete. Megtalálja igaz szerelmét? Megfontolja a svájci frank hitelt? Kideríti, hogy ki is volt a nagy Mighty Lawrence? Megtanul-e írni s olvasni? Ezekre a létfontosságú kérdésekre kapunk választ." - nyilatkozta a film sajtófőnöke, Mark Ohai. A hivatalos Soundtracket minden bizonnyal a szerző állítja elő, annyi bizonyos, hogy betétdalok lesznek:

- Lisa Hurting - Sex All Night (Ft. Mark Ohai)
- Tommy Wiseau - Tearing Apart
- Tommy Wiseau - I'd Never Hit You

Ezeket a számokat előtte leadják a helyi rádiókban, hogy megbizonyosodjanak a slágerességükben. További információkat nem árultak el, de amint értesülünk valamiről, tudatjuk önökkel.

2013. július 25. 
Maglód News, Xanax Árpy

A bejegyzés trackback címe:

https://napi3hir.blog.hu/api/trackback/id/tr255426722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása