Agyinszőlősiben szomorú esemény történt, egy szalagavatós diákot elkaptak, megvetették, és szakmailag eltávolították a szemüvegét. A testére az otthonában találtak, sáros lábfejekkel és kék-zöld foltokkal a lépén. Még mielőtt felboncolták, kivallatták, hogy mit tud Osama Bin Laden rejtekhelyéről, és mennyire szereti a disznóhúst. A boncolás közben felébredt és hazament lógó belsőszervekkel. Otthonában értük utol, ahol azt mondta, hogy igazából saját akaratából baszott meg egy medvét és még nem is volt bezárva fingbuborékba. Az eseményt ráadásul homályosította Aradszky László énekhangja akit meghívtak haknizni a szalagavatóra. 

Aradszky véleménye: " Nem tudom és nem is akarom tudni, hogy mi történt. Nem hinném, hogy azért mert ott voltam meg kellett volna szagolnom mindenkinek a seggét.

A bejegyzés trackback címe:

https://napi3hir.blog.hu/api/trackback/id/tr282702429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása