Borzalom!

2013.12.27. 13:33

Gondterhelt fiatalokat találtak az Astoria előtt, a fiatalokat Zsömöllye Richárdné, helyi lakos találta meg. Szegény fiatalok abban a szemkápráztató megrökönyödésben részesültek, hogy látták Zalatnay Cinit közösülni egy üregi nyúllal. A helyszínre először a Scotland Yard érkezett meg, és az akcióvezető Manuela Ebenezer, nyilatkozott lapunknak: "Semmi, de semmi nem fogható, ahhoz az élményhez, hogy egy ekkora priorítású ügyet megkaphattam. Tudják életemben először vagyok megbecsült társadalmi tag!" - de mondatát félbe szakította egy 41 éves üvegfújó, aki ráköpött az ifjú rendőrhölgy lépére. Az akciót 13.41 perckor kezdték meg, és Lubeckiné a helyi poéngyáros kommentálásával sikeres akciót hajtottak végre. Az üregi nyulat a hadügyminisztérium színe elé cibálták, majd a hadbíróság elé is járulnia kellett. Megfosztották a földi javaktól, majd bezárták egy hűvös cellába, Montenegroban.
Cinit meghurcolta a média, de erre csak így reagált, "Majd, ha nem fújják fel ennyire az esetet, akkor majd elmondom mi történt a buszpályaudvar restijében." A döbbent fiatalokat elmeszanatóriumba csukták, és kamu nekrológokat írtak az áldozatok nevére. Ennek hatására szép lassan agyi leépülés lett megfigyelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://napi3hir.blog.hu/api/trackback/id/tr495711951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása