Rövidek #3

2011.03.07. 07:00

Havas Kornél izraeli belügyminiszter kijelentette, hogy otthon elfogyott a 2,8%-os tartós tej, ezért kér mindenkit, hogy aki tud hozzon egy üveggel, mert már nagyon kell neki a vesekőtisztító kúrára.

Elfogtak egy férfit az Alpokalján mert a hóba vizelte a nevét, később pedig ráhajtott a rendőrnőre, ezért azonnal 17 éves fegyház büntetést és a börtönben 30 liter vért kell elemeznie.Tetteit azzal magyarázta, hogy szeretett volna hidegburkoló lenni, de végül prostituált lett belőle.

Zaklatás gyanújával lépett fel a citlatépetl-i polgármester a helyi Ki-Mit-Tudon, a férfit megpróbálták leállítani, de időben szólt a sintéreknek akik minden betolakodót eltávolítottak az ánuszrózsájából. Az előadás közben beszart, behugyozott majd nyekeregve lebomlott a színpadról, végül egy utolsót böfögött.

A bejegyzés trackback címe:

https://napi3hir.blog.hu/api/trackback/id/tr742717312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása