"Búvár" Hírek

2011.10.08. 18:41

 Aszafaszlé Bálint mogyoródi segédmunkás, megdöbbenve tapasztalta, hogy Kulka János egy intim cég reklámarca lett. Tudniillik Kulka fajtalankodásra bíztatta, Zsömléssy Fikász Alpárt és kedves feleségét Törődjvelem Babhüvelyt. Aszafaszlé úr szerint ez csak is undorító propaganda lehet: "Nem értem, hogy a művész urat miért keverik bele a Samponhamisító felbújtó skót bevándorlók ilyen piszkos ügyekbe..." 

Szerednyei Béla sustorgós fingja elért Hejőbábára, a helyiek rettegnek a károkozótól, ezért őrségbe állítottak egy Lamantint. A Lamantint másnap reggel felkoncolva találták az üveghegyen is túl. A polgármester egyöntetű véleménye szerint: "Sosem szabad összefeküdni transzszexuális némberekkel, mert könnyen egy fallosz áldozatai lehetünk..." - mondta a tapasztalt Matuzsálem, majd így folytatta - "A dohányárut pedig kettészeletelve, pácolva jó érzés feldugni egy tehénnek." Bevalljuk, hogy riporterünk Strici Frici, hányó és fosógörcsöt kapott ezektől a szavaktól, így őt el kellett altatni. 

Pusztazsindely Margit /a Havi Szappar-Murat magazin főszerkesztője/ megerősítette, hogy Martin Lawrence véletlenül bezárták egy tornaterembe, sajnos a humor megkopott és 8 napon túl gyúgyuló heresérvet kapott, amiért megpróbált kijutni a tornateremből.

2011 10. 08. Szókrátész Gimnázium és Polkázó Termeszhangyák otthona (Kakasd)
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napi3hir.blog.hu/api/trackback/id/tr243288112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása