Szövevényes Gyilkosságok

2011.10.12. 16:00

 A saját lakásában Felső-Ficeregombócon holtan találták azt a férges hippit, akit 7 éve gyanútlan szavazók, a HHP élére neveztek.
A HHP mint ismeretes, a Hódok Hülye Parasztok egyesület rövidítése és mivel Cicárdi Timót, így hívták az illetőt, szóval, mivel Timót hippi volt és ezt ők nem tudták, ezért Aranytagságit váltottak a kerületi Idi Amin szórakozóhelyre, valamint a Véres Mángorló nevű Nightclubba. Ő sajnos ezzel semmit nem tudott kezdeni, hiszen ha oda betette volna a lábát, már csak a bűze miatt is ki dobták volna a klubból. Cicárdi legrégebbi barátja a 98 éves Ifj. Refluxné Ölmüller Szilárdka nyilatkozata szerint: "Nagy csalódás ez, idestova 7 éve számomra, hogy Timót hajlandó volt belépni egy ilyen egyesületbe. Csak a 91 éves önmagamat tudom idézni: "Soha ne költözz az interurbánok közé! Mert hamarost elfelejted honnan jöttél barátom." Ennek mély érzelmi vonatkozása volt Timót és köztem." - Sajnos a riportalany az interview után szörnyethalt. A 7 éves korboncnok, Dr. Szittya Gellért állítása szerint fejbelövés végzett a szegény párával. Ugyancsak nagy megdöbbenését fejtette ki, Prof. Banális Tihamér: "Az eddigi 5 évem során nem láttam ilyet." nyilatkozta, majd elment a falu végén álló bodegába, hogy magáévá tegye Obersturmbahnführer Etelkát és lányát Dezirét is. A rendőrség még nyomoz az ügyben. - Tette hozzá sajtómunkatársunk. 

Etilén Filomén riportját olvashatták. Melyet a Háztartásbeli Rögeszmés Poszméhek támogattak.

2011 okt. 12. Beijing Raksányi Gellért utca 1223. 

A bejegyzés trackback címe:

https://napi3hir.blog.hu/api/trackback/id/tr443297607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása