Gumós Irénnét letartóztatták. A vád hűskezelés! 

Gumós Irénné 3 napja egy kocsmában bukott le, amikor a csaposnak szemrehányt. Kicsúszott a száján, a "lecidázlak te mézgagéza" szó. Erről rögtön tudták, hogy vaj van a fején. Piliscsabai Kázmér Ottokár, az ügy felgöngyölítője, rettenetesen büszke arccal konstatálta, hogy Joli néni a szomszédja, tegnap beadta a kulcsot.

Ennek örömére egy gigantikus partit szervezett a Fosalaki család támogatására. Fosalakiékról tudni kell, hogy Gumós Irénnét szolgálták a vietnami háborúban. Az eseményen részt vett, a halálbüntetés előtt álló Gumós Irénné is. Természetesen az állófogadás nem telhetett el botrány nélkül, a leginkább undorító viselkedést Herbert Chinbranst ismert hegedűvirtuóz nevéhez fűződik, aki ott helyben magáévá tette a parti szervezőjét. De volt sárdobálás, és fogkefe emésztés is. 

2012 december 23. Drákói Antal, Cigánd 

A bejegyzés trackback címe:

https://napi3hir.blog.hu/api/trackback/id/tr584978857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása