A nyilasalvadtpusztai nyugdíjas bérmunkások méltán híresek lettek arról a rendezvényükről, amelyet minden hónap 25.-én megtartanak. Ez pedig nem más mint a maratoni Sebő, ahogy ők hívják, ezen a rendezvényen Sebő Ferenc zenéjére ürítenek, fagylaltoznak és csoportosan közösülnek egy székely-türkmén apácával. Továbbá állandó vendégük a Smile együttes akik mindig elkápráztatják a pusztai Vazelingyárosokat a Haffanana című örökzölddel. Szokott lenni még ki-mit-tud, amit tavaly a Cseke Péter Szinkronszínház egyik diákja Hagymánszky Hugó nyert meg, ő azt a díjat kapta, hogy egy Wc-ben viccelhetett Hulk Hogan -nel. Az idei ki-mit-tud zsűri tagjai: Szín Penn, Szokolai Ottó, Cserhalmi György kimonóban és Beregi Péter segge. A pusztai lakosok, nagy mértékű húgyhólyag szakadást várnak a rendezvény után is.

KIEMELT HÍR: Megtalálták Magyar Attila klónját, kinek neve Magyaros Attila. Állítása szerint azért csak Magyaros mivel ő csak később jelent meg e világon mint Magyar Attila, ráadásul még csak nem is hasonlít rá.

Forrás: Nyilasalvadtpusztai Rákkeltő Bizottság 2011 január 29.

A bejegyzés trackback címe:

https://napi3hir.blog.hu/api/trackback/id/tr502623424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása